AWR: Sundanese / Bahasa Sunda

Sinopse

Current radio program in Sundanese from Adventist World Radio

Episódios

  • Virus korona sareng Vegetarian Cilaka lantaran nolak nasehat Gusti

    Virus korona sareng Vegetarian; Cilaka lantaran nolak nasehat Gusti

    05/01/2021 Duração: 29min

    Virus korona sareng Vegetarian; Cilaka lantaran nolak nasehat Gusti

  • mangpaat, bonteng, Hukum Pangeran ngenaan sabat

    mangpaat, bonteng, Hukum Pangeran ngenaan sabat

    04/01/2021 Duração: 29min

    sababaraha mangpaat bonteng nu can dibewarakeun kango kasehatan awak urang; Hukum Pangeran ngenaan poe sabat, sareng kawasa Allah dina ngarancangna

  • Hirup Tarapti Taun baru Masehi

    Hirup Tarapti; Taun baru Masehi

    03/01/2021 Duração: 29min

    Hirup Tarapti; Taun baru Masehi

  • bahya, covid, natal, ngarayakeun

    bahya, covid, natal, ngarayakeun

    02/01/2021 Duração: 28min

    bahya, covid, natal, ngarayakeun

  • Corona  vegetarian Cilaka lantaran teu Paduli

    Corona & vegetarian; Cilaka lantaran teu Paduli

    01/01/2021 Duração: 29min

    Panalungtikan di Chiina ngenaan Covid-19 jeung vegetarian; umat Allah jadi cilaka lantaran pamingpina teu paduli kana amaran Gusti

  • SUNBN_VOHx_20201231_5

    SUNBN_VOHx_20201231_5

    31/12/2020 Duração: 29min

  • Sakola Waktos New Normal Hiyap datang ka Kami

    Sakola Waktos New Normal; Hiyap datang ka Kami

    30/12/2020 Duração: 29min

    Sakola Waktos New Normal; Hiyap datang ka Kami

  • SUNBN_VOHx_20201229_3

    SUNBN_VOHx_20201229_3

    29/12/2020 Duração: 29min

  • SUNBN_VOHx_20201228_2

    SUNBN_VOHx_20201228_2

    28/12/2020 Duração: 29min

  • SUNBN_VOHx_20201227_1

    SUNBN_VOHx_20201227_1

    27/12/2020 Duração: 28min

  • Panyabab Virus Korona Tuangen nu diharamkeun

    Panyabab Virus Korona; Tuangen nu diharamkeun

    26/12/2020 Duração: 29min

    sabab musababna panyakit nu disababkeun ku virus korona, jeung kumaha cara nyingkahan nana; Tuangen-tuangeun nu diharamkeun ku Gusti, nu dicutat di Kitab Suci.

  • SUNBN_VOHx_20201225_6

    SUNBN_VOHx_20201225_6

    25/12/2020 Duração: 29min

  • Virus korona sareng Vegetarian Cilaka lantaran nolak nasehat Gusti

    Virus korona sareng Vegetarian; Cilaka lantaran nolak nasehat Gusti

    24/12/2020 Duração: 29min

    Virus korona sareng Vegetarian; Cilaka lantaran nolak nasehat Gusti

  • SUNBN_VOHx_20201223_4

    SUNBN_VOHx_20201223_4

    23/12/2020 Duração: 29min

  • Panyabab Virus korona Gusti ngaharamkeun sato...

    Panyabab Virus korona; Gusti ngaharamkeun sato...

    22/12/2020 Duração: 29min

    Panyabab Virus korona; Gusti ngaharamkeun sato...

  • SUNBN_VOHx_20201221_2

    SUNBN_VOHx_20201221_2

    21/12/2020 Duração: 29min

  • SUNBN_VOHx_20201220_1

    SUNBN_VOHx_20201220_1

    20/12/2020 Duração: 29min

  • SUNBN_VOHx_20201219_7

    SUNBN_VOHx_20201219_7

    19/12/2020 Duração: 29min

  • SUNBN_VOHx_20201218_6

    SUNBN_VOHx_20201218_6

    18/12/2020 Duração: 29min

  • Vape langkung aman tibatan roko Teu Sieun Ku Korona

    Vape langkung aman tibatan roko; Teu Sieun Ku Korona

    17/12/2020 Duração: 29min

    Vape langkung aman tibatan roko; Teu Sieun Ku Korona

Página 1 de 14

Informações: